Jos verkkosivu ei toimi älypuhelimella, käyttäjä siirtyy nopeasti muualle.

Googlen tutkimuksen mukaan Suomalaisten yritysten mobiilisivut ovat Pohjoismaiden heikoimpia. YouGov-tutkimusyhtiön tekemän kyselytutkimuksen mukaan suurin osa suomalaisista älypuhelimen käyttäjistä jättää huonosti puhelimella toimivan sivun selaamatta ja siirtyy muualle.

Lue lisää >>

Mastercard Priceless Brasil

Mastercard Priceless Brasil

Starcut toteutti Mastercardille jalkapallon MM-kisavieraille suunnatun sovelluksen, josta löytyy kisapaikkakuntien pankkiautomaatit, ravintolat, hotellit, kaupat ja tapahtumat, joissa saa Mastercardilla etuja. Sovellus on toteutettu iOS and Android alustoille.

StarFlight push -viesti platform nyt julkaistu

Starcut on kehittänyt StarFlight push viesti -järjestelmän, jonka avulla voi lähettää push viestejä mobiilisovelluksiin luotettavasti ja tehokkaasti.

StarFlightissa on helpppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa push viestit kirjoitetaan ja lähetetään. Viestin mukana voi lähettää url:n sekä sisältötagejä. Palvelun raportoinnista näkyy mm. lähetetyt viestit, perille menneet viestit sekä avatut viestit.

StarFlight on helppo integroida olemassa oleviin tai kehittäviin sovelluksiin.

StarFlightin kautta asiakkaamme lähettävät kymmeniä miljoonia push viestejä joka kuukausi.

 

 

Kotitalouksien sähkölaskut kuriin Tuntihinta-sovelluksella

Starcut toteutti Fingridille Tuntihinta-mobiilisovellukset sähkön pörssihinnan (Suomena aluehinta) seurantaan. Mobiilisovellus lisää tietoisuutta sähkön hinnan vaihteluista ja sitä kautta luo kiinnostusta kulutuksen ohjaamiseen.

Mobiilisovellus hälyttää, mikäli sähkönhinta ylittää käyttäjän asettaman hälytysrajan. Hintatietojen avulla voi vähentää sähkönkäyttöä silloin, kun sähkö on kallista ja hyödyntää halvimmat tunnit. Parhaan hyödyn Tuntihinta-palvelusta saa, mikäli käyttäjän sähkönkulutus mitataan tuntikohtaisesti, sähkönmyyjä laskuttaa tuntimittauksiin perustuen sekä asiakas ostaa sähkönsä pörssisähköön sidotulla tuntihinnoitellulla sähkötuotteella.

Tuntihinta-mobiilisovellus on maksuton, ja se on julkaistu Windows Phone-, Android- ja iPhone -puhelimiin.

Lisää