Referenssit

Olemme ylpeitä kaikista töistä ja palveluista, joita olemme tuottaneet asiakkaillemme. Tutustu alla oleviin toteutuksiin ja kerro meille, mitä itse tavoittelet. Tehdään sovellus, joka tuottaa lisäarvoa yrityksellesi.

 

EEZY KEYZ -HELPPOKÄYTTÖINEN SUOJATTU SÄHKÖPOSTIPALVELU

Starcut on toteuttanut helppokäyttöisen suojatun EEZY KEYZ -sähköpostipalvellun yhteistyössä suomalaisen IPRA Technologies Ltd Oy:n kanssa. EEZY KEYZ suojaa sähköpostiviestit ja liitetiedostot erittäin vahvalla moniavainsalauksella.

EEZY KEYZ -sovellus on yhteensopiva  yleisimpien sähköpostipalveluiden kanssa, joten sen käyttäminen ei vaadi uuden sähköpostitilin luomista.

Starcut toteutti EEZY KEYZ -palvelun mobiilisovelluksen iOS- ja Androidalustoille, taustajärjestelmän avaimenvaihtopalveluineen sekä web-palvelun tilausjärjestelmineen.

Sovelluksen ilmainen kokeiluversio on ladattavissa App Storesta tai Google Playstä.

https://eezykeyz.eu/

Kaleva.fi

Starcut on toteuttanut mobiilisovelluksen Kaleva.fi:stä, joka on Suomen suosituimpia verkkolehtiä. Kaleva on Pohjois-Suomen suurin media-alan yritys, ja mukana kehittämässä alansa uusimpia tuotteita ja palveluja. Monikanavaisuus on Kalevan julkaisutoiminnassa keskeistä, ja projektin tavoitteena oli tarjota lukijoille parempi käyttäjäkokemus myös mobiilissa.

Sovellus toteutettiin iOS- ja Android-puhelimille hybridisovelluksena, eli web- ja natiivisovelluksen yhdistelmänä. Se tarjoaa responsiivista web-sivua paremman käyttäjäkokemuksen, koska käyttöliittymä on muokattu ottamaan mobiilikäyttäjät paremmin huomioon. Navigointi suunniteltiin erikseen mobiiliin, jotta siitä saatiin verkkoselainta sujuvampi ja helpompi käyttää. Myös kuvat ja videot latautuvat helpommin, kun ne on tehty mobiilisovellukseen tarpeisiin. Mobiilisovellus mahdollistaa myös push-viestien lähettämisen käyttäjille.

HIFK Mobiilisovellus

HIFK

Starcut on toteuttanut jääkiekkoseura HIFK:n mobiilisovelluksen yhteistyössä Bureau Littlen kanssa. Sovelluksen avulla seuran fanit voivat seurata HIFK:n otteluita lähes reaaliajassa myös jäähallin ulkopuolella. Sovelluksesta löytyvät otteluohjelma, sarjataulukko ja pelaajatiedot. Lisäksi sovelluksen avulla voi ostaa liput HIFK:n peleihin. Sovellusta kehitetään aktiivisesti eteenpäin myös julkaisun jälkeen ja siihen tuodaan mm. reaaliaikaisen tulospalvelun laajennus.

Sovellus on toteutettu iOS ja Android -alustoille nk. natiivisovelluksena.

Aja hiljaa navigointisovellus

If

Starcut on toteuttanut If Aja hiljaa -sovelluksen yhteistyössä If:n ja Forsman & Bodenforsin kanssa. Starcut vastasi sovelluksen teknisestä toteutuksesta. Aja hiljaa -sovellus on kuin mikä tahansa navigaattori, mutta sen opastusääni muuttuu lapsen ääneksi, kun ajat koulujen tai päiväkotien lähellä tai muulla alueella, jossa liikkuu paljon lapsia. If Aja hiljaa sovellus on toteutettu Android ja iOS -alustoille ja on saatavilla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Aja hiljaa -sovellus on voittanut Cannes Lions Kultaisen leijonan 2016 ja kultaa, hopeaa ja pronssia Eurobest 2015 -kilpailussa seuraavissa kategorioissa: PR kategoria: Kultaa, Mobiili kategoria: Hopea + 2 x Pronssia.

KindieDays digitalisoi päiväkodit

Century Moose Oy

Starcut on toteuttanut KindieDays päiväkotien toiminnanohjausjärjestelmän yhteistyössä Century Moose Oy:n kanssa. Starcut vastaa järjestelmän ja mobiilisovellusten teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta. KindieDays uudistaa koko päiväkodin toiminnan tuoden vanhempien ja hoitajien välisen viestinnän mobiiliin. Näin kaikki kirjaaminen ja viestintä kotien ja tarhan välillä sähköistyy ja muuttuu samalla reaaliaikaiseksi, luotettavammaksi ja helpommaksi. Päiväkotien johdolle on oma web-pohjainen management käyttöliittymä. Mobiilisovellukset on toteutettu sekä iOS ja Android älypuhelimille että tableteille.

 

KindieDays sai kunniamaininnan GrandOne 2016  -kilpailussa kategoriassa innovatiivisin digitaalinen palvelu.

Easy Scheduler helpottaa tapaamisten sopimista

Easy Scheduler

Starcut on toteuttanut easyscheduler.io -palvelun, jonka avulla tapaamisten sopiminen helpottuu merkittävästi. Easy Schedulerin avulla asiakas voi vahvistaa sopivan tapaamisajan yhdellä klikkauksella lähettämästäsi sähköpostista. Vastaanottaja voi myös hakea Easy Scheduler –linkin kautta sinun kalenteristasi vapaana olevan ajan ja varata sen itselleen, ilman että kalenterisi sisältö on näkyvillä. Easy Scheduler on yhteensopiva Office 365 ja Google Calendar:n kanssa.

Iltalehti.fi – Suomen johtava uutismedia

Alma Media Oyj

Iltalehti on tehnyt jo useamman vuoden yhteistyötä Starcutin kanssa. Olemme integroituneet kiinteäksi osaksi Iltalehden online-kehitystiimiä ja tuomme jatkuvasti uusia ominaisuuksia Iltalehden iPhone-, Android- ja Windows –sovellusten käyttäjille. Asiantuntijamme ovat mukana sparraamassa uusia ominaisuuksia tuoden teknologisen näkökulman uutispalvelun kehitykseen. 

Yhteistyön tuloksena Iltalehti -sovelluksen lisäksi olemme toteuttaneet useita eri sovelluksia Alma Medialle mm. Telkku.com, IL Kiekko, Robin, Tyyli.com.

ATOPflow – puhtauspalveluiden laadunseurantasovellus

Atop-Tieto Oy

Toteutimme ATOP-Tiedolle siivouksen laadunseurantasovelluksen. Sovellus hyödyntää INSTA800-standardia, jonka mukaan tarkastukset tehdään. Sovellus toimii offline ja kun tarkastuskierros on suoritettu ja verkkoyhteys on saatavilla tarkastusdata siirretään taustajärjestelmään, josta voidaan seurata siivouksen laadun kehittymistä sekä hallinnoida siivouskohteita.

ATOPflow siivouksen laadunseurantasovellus voitti FinnClean messuilla uutuustuote -kilpailun kategoriassa Palvelut ja Innovaatiot.

Tori.fi – Suomen suosituin kauppapaikka

SCM Suomi OY

Starcut oli  toteuttamassa tori.fi Windows Phone sovellusta osana Torin omaa kehitystiimiä.

Teknavi – Autoja, elektroniikka ja viihdettä

Teknavi Oy

Starcut toteutti autoihin ja elektroniikkaan keskittyneelle Teknavi-monimedialle sovelluksen, joka tuo käyttäjielle päivittäin viimeisimmät autojen koeajot ja elektroniikan uutuudet. Luettavan ja katseltavan lisäksi sovellus tarjoaa tosiaikaista liikennetietoa esimerkiksi ruuhkista, onnettomuuksista ja tietöistä.

Tuntihinta -seuraa sähkön hintaa ja säästä

Fingrid Oyj

Starcut toteutti Fingridille sähkön säästämistä helpottavan Tuntihinta -sovelluksen. Sovelluksen avulla sähkönkuluttaja voi seurata sähkön tuntihintojen kehitystä ja saa ilmoituksen kun sähkö on kallista tai halpaa omien asetustensa mukaisesti. Näin sähkönkuluttaja voi muuttaa kulutuskäyttäytymistään sähkön hinnan muuttuessa. Tuntihinta -sovellus on toteutettu iOS, Android ja WIndows Phone -puhelimille.

Priceless Brasil

Mastercard

Toteutimme Mastercardille sovelluksen jalkapallon MM-kisoihin Brasiliassa. Sovelluksen avulla kisaturisti löytää kaikki Mastercardin etuohjelman edut kaikilla kisapaikkakunnilla. Sovellus toteutettiin sekä englanniksi että espanjaksi.

S-Pankki – myynnin apusovellus

S-Pankki Oy

Starcut toteutti S-Pankille tablet -sovelluksen, joka auttaa S-Pankin palveluneuvojia saamaan kuluttajat kiinnostumaan S-Pankin palveluista ja ymmärtämään S-Pankin edut helppotajuisesti ja nopeasti.