Tuotteet

Starcutin tuoteperhe tarjoaa laaja-alaisesti ratkaisuja mobiilisovellusten ja responsiivisten sivustojen kehittämiseen, ylläpitoon ja hallintaan. Pilvipohjainen arkkitehtuuri mahdollistaa korkean palvelutason ja isotkin hetkittäiset sivulatausmäärät.

Mobiilisovellukset

Sovellukset joka tarpeeseen

Mobiilisovelluksen lähtökohtana on tarjota ainutlaatuinen, kohdennettu ja räätälöity palvelukokemus, joka tavoittelee tiettyä kohderyhmää. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet muun muassa uutisiin, ajanvaraukseen, tarvekartoitukseen, myynnin kasvattamiseen, asiakaspalvelun parantamiseen, palautteen antamiseen sekä navigointiin tarkoitettuja mobiilisovelluksia.

Sovellukset mahdollistavat myös puhelimen toiminnallisuuksien, kuten kameran, kalenterin ja sähköpostin hyödyntämisen. Sovellusten käyttö ei välttämättä vaadi jatkuvaa internetyhteyttä.

Starcut suunnittelee ja toteuttaa sovellukset älypuhelimille ja tableteille. Tuetut alustat ovat Android, iOS, Windows Phone ja HTML5.

Tabletsovellukset

Kun haluat tehostaa työn tuottavuutta

Tabletsovelluksella voit heittää yrityksen vanhat lomakkeet ja toimintamallit romukoppaan ja päivittää tuottavuuden tälle vuosituhannelle. Muuttamalla perinteiset lomake –pohjaiset prosessit digitaaliseksi säästyy merkittävästi työaikaa ja tietoa on helpompi jakaa ja hyödyntää.  Tabletsovellusta on helppo käyttää kenen tahansa ja tabletti kulkee helposti mukana. Edes jatkuvaa verkkoyhteyttä ei tarvita, vaan tiedot voidaan tallentaa tabletille ja lähettää web-pohjaiseen taustajärjestelmään, kun verkkoyhteys on käytettävissä.

Suunnittelemme ja kehitämme ratkaisun yrityksesi tarpeen mukaan nopeasti ja laadukkaasti. Sovelluksen käyttöliittymä suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa pyrkien yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Tarvittavien tietojen siirto muista järjestelmistä onnistuu yleensä varsin helposti, eikä sovelluksessa käytettäviä pohjatietoja tarvitse täyttää manuaalisesti. Taustajärjestelmä pyörii pilvessä tehokkasti ja edullisesti.

 

Responsiiviset sivut

Digipresenssi kerralla kuntoon

Starcut tekee myös web-toteutuksia, jotka mukautuvat käyttäjän päätelaitteen mukaan.  Tämä nk. responsiivinen web design on yleistymässä nopeasti. Käyttäjän päätelaitteen mukaan mukautuva sisältö ja ulkoasu ovat meille hyvin perinteistä tekemistä, sillä olemme muokanneet samoja sisältöjä eri kokoisille ruuduille jo vuosien ajan. Nykypäivänä tämä tehdään kehittyneemmillä laitteilla hyödyntäen mukautuvia teemoja.

Responsiivisen suunnittelun myötä saman internetsivuston käyttökokemus on mahdollisimman hyvä ja yhdenmukainen riippumatta käytetystä päätelaitteesta (tietokone, tabletti, älypuhelin). Myös sisällön tuotanto ja hallinta tapahtuu samasta järjestelmästä, jolloin sivuston ylläpitäjälle ei kerry ylimääräistä työtä. Responsive web design on ehdottomasti yksi suurimmista tulevista internetsivustoihin liittyvistä trendeistä.