Tuotteet

Starcutin tuoteperhe tarjoaa laaja-alaisesti ratkaisuja mobiilisovellusten ja -sivustojen kehittämiseen, ylläpitoon ja hallintaan. Pilvipohjainen arkkitehtuuri mahdollistaa korkean palvelutason ja isotkin hetkittäiset sivulatausmäärät.

Mobiilisovellukset

Sovellukset joka tarpeeseen

Mobiilisovelluksen lähtökohtana on tarjota ainutlaatuinen, kohdennettu ja räätälöity palvelukokemus, joka tavoittelee tiettyä kohderyhmää. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet muun muassa uutisiin, ajanvaraukseen, tarvekartoitukseen, myynnin kasvattamiseen, asiakaspalvelun parantamiseen, palautteen antamiseen sekä navigointiin tarkoitettuja mobiilisovelluksia.

Sovellukset mahdollistavat myös puhelimen toiminnallisuuksien, kuten kameran, kalenterin ja sähköpostin hyödyntämisen. Sovellusten käyttö ei välttämättä vaadi internetyhteyttä, toisin kuin mobiilisivujen kohdalla.

Starcut suunnittelee ja toteuttaa sovellukset älypuhelimille, tablettitietokoneille sekä Smart TV:lle. Tuetut alustat ovat Android, iOS, Windows Phone, Symbian sekä HTML5.

Mobiilisivut

Kun haluat tavoittaa asiakkaasi

Internetin käyttö mobiililaitteilla on ohittamassa pöytätietokoneilta tapahtuvan käytön. Yritysten tulee tarjota asiakkailleen nettisivut, jotka toimivat hyvin ja helposti myös mobiililaitteiden selaimissa. Perinteiset nettisivut on suunniteltu pelkästään isoille näytöille ja ovat tämän takia vanhanaikaisia sekä mobiilikäyttäjille hankalia. Mobiililaitteiden kosketusnäytöt asettavat myös omat vaatimuksensa nettisivujen käytettävyyttä ja toiminnallisuuksia kohtaan.

Kuten perinteiset internetsivut, myös mobiilisivut sisältävät yleensä tekstiä, kuvia sekä videoita. Tämän lisäksi mobiilisivut mahdollistavat käyttäjille uusia toiminnallisuuksia, kuten click-to-call (soittaminen yhdellä painalluksella) sekä paikkatietoon perustuvat kartta- ja reittipalvelut. Moderni tapa toteuttaa mobiilisivut on html5.

Responsiiviset sivut

Digipresenssi kerralla kuntoon

Starcut tekee myös web-toteutuksia, jotka mukautuvat käyttäjän päätelaitteen mukaan.  Tämä nk. responsiivinen web design on yleistymässä nopeasti. Käyttäjän päätelaitteen mukaan mukautuva sisältö ja ulkoasu ovat meille hyvin perinteistä tekemistä, sillä olemme muokanneet samoja sisältöjä eri kokoisille ruuduille jo vuosien ajan. Nykypäivänä tämä tehdään kehittyneemmillä laitteilla hyödyntäen mukautuvia teemoja.

Responsiivisen suunnittelun myötä saman internetsivuston käyttökokemus on mahdollisimman hyvä ja yhdenmukainen riippumatta käytetystä päätelaitteesta (tietokone, tabletti, älypuhelin). Myös sisällön tuotanto ja hallinta tapahtuu samasta järjestelmästä, jolloin sivuston ylläpitäjälle ei kerry ylimääräistä työtä. Responsive web design on ehdottomasti yksi suurimmista tulevista internetsivustoihin liittyvistä trendeistä.